Uutiset

Jäniksellä tutkittiin luontoa ja nautittiin vauhdin hurmasta

Lippukunnan omaa kesäleiriä vietettiin 1.7.-7.7. Inkoon Kavalahdesta. Viikon aikana nautittiin erilaisista ohjelmalaaksoista, Haikin hauskoista tunnelmista ja villiinnyttiin yhteisohjelmissa. Vaikka sää oli vaihtelevaa, niin suurimmilta kastumisilta säästyttiin sateen osuessa pääsääntöisesti yöaikaan.

Omilta  kesäleireiltä tuttu  pupupassi oli jälleen käytössä ja tehtävistä pääsivät nauttimaan kaikki ikäkaudet. Tehtävinä tänä vuonna oli mm. käydä kiskalla kaverin kanssa, harjoitella kehittämään hiuksia, lojua riippumatossa ja auttaa keittiötä pikkuaskareissa.

Valokuvia leiriltä voi käydä katsomassa lippukunnan Flickrissä.

Ensi kesänä koko lippukunta osallistuukin EPT:n Väiski leirille, jonka alustavat päivämäärät ovat 29.7.-5.8. Tätä ennen on kuitenkin kasapäin lippukunnan omia tapahtumia, joista lisää elokuussa!

Heitä huivi kaulaan, partioviikko saapuu!

Joka vuotista partioviikkoa vietetään tänä vuonna ensiviikolla. Perinteisesti partioviikolla partiolaiset ovat pitäneet huiveja kaulassa koko viikon missä liikkuvakaan. Heitä siis huivi kaulaan ja kerro muillekin millaista meillä partiossa on. Ensi viikolla voit valkovihreitä värejä nähdä ainakin tiistaina Aikuisten modernilla iltanuotiolla, perjantaina partiojohtajien juhlaillallisella, lauantaina partiotaitokilpailu Törmässä sekä sunnuntaina Olarin lysteillä!

Lysteillä lippukunnan pisteellä nähdään perinteiseen tapaan lettujen paistoa, mutta täbä vuonna mukana on myös hernaria, ympäristöpeli sekä jättisaippuakuplia! Tervetuloa siis pisteellemme kuulemaan partiosta, pitämään hauskaa ja herkuttelemaan.

Lippukunnan kevätkokous 17.2

Lippukunnan sääntömääräinen kevätkokous järjestetään 17.2.2019 Olarin kappelilla. Yli 15 vuotiaille jäsenille kutsu on lähetetty sähköpostitse kokousmateriaaleineen sunnuntaina 3.2. Kokouskutsun ja kokousmateriaalien linkit myös alla:
Kokouskutsu: https://drive.google.com/open?id=1dNcDh0PWlulrzrX2Zcavmy4Cj5slXkdX
Toimintakertomus: https://docs.google.com/document/d/1PGi9-ls2IGZ4Cb1OpLx1kzbSynxaNT9NalePzrEVUxw/edit?usp=drivesdk
Sääntömuutosehdotus: https://docs.google.com/document/d/1qt7yjCRXMtQdYq4exwegJry6CmVp759yBiBKbrLiO44/edit?usp=drivesdk

Hallituksen kokouksessa 1/19 puhuttua


Hallituksen ensimmäinen kokous järjestettiin 12.1. Tässä poimintoja hallituksen ensimmäisestä kokouksesta:
-Jokainen johtamisharjoituksen ohjaaja saa tukea partiojohtajien juhlaillalliselle 20€, mikäli ohjattava on saanut valtakirjansa edellisen illallisen jälkeen. Tuen voi saada vain yhtä ohjattavaa kohden.
-Päätettiin ostaa Flickr pro jäsenyys Flickrin muutosten vuoksi
– Päätettiin uusi käytäntö kilometrikorvausten maksamiseen
Koko muistion voit lukea täältä

Jatkossa pöytäkirjat tulevat näkyviin tänne muistioina, kunhan hallituksen seuraava kokous on pöytäkirjan tiedot hyväksynyt oikeellisiksi.