Liity mukaan partioon täyttämällä jäsenhakemus.

Liity jäseneksi

Kun olet täyttänyt jäsenhakemuksen, ota yhteyttä oikean ikäkauden ikäkausivastaavaan. Jos et ole varma kehen ottaa yhteyttä, laita viestiä lippukunnanjohtajalle. Yhteystiedot löydät täältä.

Muistathan täyttää jäsenhakemuksen kaikki kohdat ja lisätä alaikäiselle jäsenelle huoltaja, jotta voimme olla tarvittaessa yhteydessä jäsenhakemuksen täyttämisen jälkeen.

Yhteystiedot

Lisätietoa eri-ikäisistä partiolaisista ja kokousajoista löydät ryhmät välilehdeltä.


48241555592_0138c9442f_k

Lippukunnan jäseneksi voi liittyä kuka tahansa 7-vuotta täyttänyt. Voit joko ottaa yhteyttä suoraan kyseisen ikäkauden ikäkausivastaavaan tai lippukunnanjohtajaan. Yhteystiedot löytyvät täältä. 

Erityisesti sudenpentulaumoihin on usein tunkua, joten jonoon kannattaa ilmoittautua hyvissä ajoin.

Lippukunnassa toimii myös perhepartio, johon perhe voi tulla mukaan alle 7-vuotiaan lapsen kanssa. Lisätietoja perhepartiosta ja liittymisohjeet löydät täältä.

MITÄ PARTIO ON?

Partio on maailman suurin nuorisoliike, johon kuuluu noin 45 miljoonaa partiolaista yli 200 maassa. Suomessa partiotoiminnassa on vuosittain mukana noin 65 000 partiolaista. Partiota monipuolisempaa harrastusta saa hakea.

Partion tavoitteena on kasvattaa persoonallisuudeltaan ja elämäntavoiltaan tasapainoisia, vastuuntuntoisia, aktiivisia sekä itsenäisesti ajattelevia paikallisen, kansallisen ja kansainvälisen yhteisön jäseniä. Partion tavoitteet ja päämäärät pyritään saavuttamaan monipuolisen tekemisen kautta. Kaiken ytimessä on yhdessä tekeminen ja oppiminen.

Partio on mukaansa tempaava harrastus myös aikuiselle eikä harrastuksen aloittamiseen tarvita aikaisempaa partiokokemusta. Partiossa pääset kehittämään aivan uusia puolia itsestäsi ja samalla saat hyvää vastapainoa työelämälle. Tutustut uusiin ihmisiin, pääset kokemaan ja oppimaan uutta, pitämään hauskaa ja olemaan samalla iso apu ja ilo monen lapsen ja nuoren elämässä.

Kuva: Suomen Partiolaiset / Lasse Roiha

MITÄ PARTIOHARRASTUS MAKSAA?

Jäsenmaksun suuruus on noin 100€ vuodessa, johon sisältyy lippukunnan tarjoamat viikottaiset kokoukset sekä partiolehti ja toissijainen vakuutus partiotapahtumissa. Tämän lisäksi jäsenet saavat -10% Scandinavian Outdoorstoresta. Lisätietoja jäseneduista täältä.

Retket ovat viikonlopun mittaisia ja maksavat 5-20€. Leirit 4-7 yötä 80-160€.

Kaikkiin maksuihin voi hakea vapautusta. Jäsenmaksuun Suomen Partiolaisilta (ohjeisiin), lippukunnan tapahtumiin lippukunnan hallitukselta ohjeisella lomakkeella sekä muiden partiojärjestöjen tapahtumiin järjestävältä taholta. 

Avustushakemus

ERITYISTÄ TUKEA KAIPAAVAT LAPSET JA NUORET

Partiotoiminta on avointa toimintaa kaikille, myös heille jotka tarvitsevat erityistä tukea. Avoimella ideoinnilla ja yhteistyöllä kotien kanssa voivat partiota harrastaa kaikki. Yhteistyön tärkeyttä ei voi liiaksi korostaa, jos lapsella tai nuorella on sairaus tai rajoite, joten olethan rohkeasti yhteydessä oman ikäkautesi ikäkausivastaavaan ja katsotaan yhdessä miten partiosta saadaan mukava harrastus myös teidän perheellenne.