Kannatusjäsenyys on helppo mukana olon muoto, heille jotka eivät halua osallistua toimintaan, mutta haluavat tukea lippukunnan toimintaa taloudellisesti.

Kannatusjäsenmaksu on 50€ vuodessa ja se käytetään kokonaisuudessaan lippukunnan toiminnan tukemiseen. Kannatusjäsenillä ei ole oikeutta osallistua tapahtumiin eikä toimintaan, mutta kannatusjäsenmaksulla mahdollistat esimerkiksi yhden ryhmän viikonloppuretken, puolen vuoden viikkokokoukset ryhmälle tai johtajakoulutuksen yhdelle johtajalle.

Mikäli haluat osallistua toimintaan on jäsenmaksu sinun vaihtoehtosi! Lippukunnan jäsenmaksu vuonna 2022 on 20€, jonka lisäksi maksetaan Suomen Partiolaisten ja Pääkaupunkiseudun Partiolaisten jäsenmaksu (yhteensä noin 90€). Tavallisella jäsenyydellä pääsee mukaan toimintaan ja kuuluu partiovakuutuksen piiriin. 

Kannatusjäsenenksi liitytään täyttämällä jäsenhakemus. Kirjoita lisätietokenttään KANNATUSJÄSEN niin lisäämme sinut jäseneksi ja saat kannatusjäsenlaskun.

Liity jäseneksi

Partion Ystävät -vuosilahjoitus

Myös Suomen Partiolaisille on kannatusjäsenyys/vuosilahjoitus mahdollisuus. Lisätietoja Partio Ystävistä https://www.partio.fi/suomen-partiolaiset/tue-tyotamme/partion-ystavat/