Kajo 2022 tulee! OMS on mukana – olethan säkin!

Mikä?Suomen Partiolaisten järjestämä Finnjamboree järjestetään joka 6. Vuosi! Leirille osallistuu partiolaisia ympäri Suomen ja jopa ulkomailta!
Milloin?15.-23.7.2022
Kenelle?Tarpojille ja sitä vanhemmille
Mitä maksaa?250€. Mahdollisuus hakea stipendiä.

Ilmoittautuminen Kajolle on käynnissä enää reilun viikon – ilmoittautuminen sulkeutuu jo 2.2.! Ilmoittautuminen tehdään kuksassa osoitteessa https://kuksaan.fi/32171.

Leirin ohjelma koostuu erilaisista laaksoista ja kaverien kanssa hengailusta ja upeasta leiriviikosta keskellä Evon leirialuetta Hämeenlinnassa. 250€ kattaa siis koko leiriviikon ruokailun, majoittumisen sekä mitä todennäköisimmin myös kuljetukset (lippukunnan tai muun tahon järjestämänä). Leirimaksuun voi hakea ilmoittautumisen yhteydessä stipendiä leiriorganisaatiolta, jonka lisäksi lippukunta jakaa omia stipendejään. Lisätietoa lippukunnan stipendeistä alla.

Taloudellista tukea? Stipendit jaossa!

Lippukunnan hallitus on kokouksessaan 3.1.2022 päättänyt lippukunnan taloudellisen tuen jakamisesta koskien Kajo22 Finnjamboreeta. Lippukunta on varannut talousarviossaan 2022 1800€ avustaakseen Kajolle osallistuvia jäseniään. Avustusta leirimaksuun voi hakea 28.2.2022 saakka vapaamuotoisella hakemuksella lähettämällä tämän hallitukselle osoitteeseen hallitus@olarinmaensamoojat.fi. Hallitus käsittelee avustuspäätökset maaliskuun alkupuolella järjestettävässä kokouksessa ja tiedottaa mahdollisimman pian päätöksien jälkeen hakijoille avustuspäätöksestä. Huomioithan avustusta hakiessasi, että osallistuminen maksetaan heti ilmoittautumisen yhteydessä, mikäli ei hae leiriorganisaation stipendiä. Leiriorganisaation stipendipäätökset tehdään tämän hetkisen tiedon mukaan huhtikuun alkuun mennessä.

Kysymykset koskien avustusta voi lähettää joko yllä mainittuun hallituksen sähköpostiin tai lippukunnanjohtaja Jannelle.