Adventtikalenterikampanja alkaa lokakuussa! Lippukuntamme hankkii varoja myymällä partiolaisten adventtikalentereita 15.10.-30.11. Tavoitteenamme on hankkia toimintarahaa, jonka turvin voimme pitää leirien ja retkien hinnan kohtuullisena kaikille myös ensi vuonna. Tänä vuonna keräämme rahaa erityisesti uusia retkeilyvälineitä, kuten telttoja, laavuja ja retkikeittimiä varten, mutta kampanjassa hankittuja varoja käytetään myös päivittäiseen harrastustoimintaan lippukunnassamme. Lippukunnan tavoite vuodelle 2019 on 2000 myytyä kalenteria, jotta saisimme uusia retkeily- ja ensiapuvälineitä. Tavoitteen saavuttamiseksi, tarvitaan jokaisen panosta!   Kalentereiden tuotto menee kokonaisuudessaan partiotoiminnan tukemiseen. Kalenterin myyntihinta on 10 €, josta lippukuntamme saa 4,50 €, partiopiiri 2,85 € ja keskusjärjestö 2,65 €. Partiolaisten adventtikalentereiden myynti ei ole tuloveron tai arvonlisäveron alaista tuloa eikä siihen tarvita rahankeräyslupaa. Adventtikalentereiden historiasta voit lukea lisää täältä.

Käytännön ohjeita:

– Kalentereita saa kerrallaan max 12 kappaletta, mikäli huoltaja ei erikseen tilaa johtajalta suurempaa erää kalentereita. – Kalentereita saa ryhmän kokouksissa lisää vain jos on tilittänyt rahat edellisistä kalentereista. – Tilitykset tehdään joko käteisenä (suljettu pussi/kirjekuori, jonka päällä lukee myyjän nimi ja summa) tai tilisiirtona (tilinumeron saa omalta johtajalta). – Ryhmän myyntikokouksiin ei kannata tuoda omia kalentereita mukanaan, sillä muuten johtajilla menee helposti inventaario sekaisin.

Vinkkejä vanhemmille:

– Myyntiä kannattaa harjoitella tutuilla aikuisilla, kannusta lasta myymään kalentereita isovanhemmille, perhetutuille ja sukulaisille. – Ota partiolainen mukaan kauppareissulle myymään kalentereita ostosten ajaksi. – Kutsu lapsi työpaikallesi myymään kalentereita työkavereillesi. – Kannusta lasta myymään kalentereita opettajille, valmentajille ja muille tutuille. – Printtaa työpaikan kahvihuoneeseen tilauslomake. – Tsekkaa yritysmyynti alempaa ja mieti onko tuttavapiirissäsi henkilöitä, jotka saattaisivat innostua tästä.

Ahkerille myyjille tsemppipalkintoja:

OMSissa on tänä vuonna useita erilaisia palkintoja ahkerimmille myyjille: – Kaikki yli 12 kalenteria myyneet saavat tonttumerkin partiopaitaan. – Kaikki yli 35 kalenteria myyneet saavat tonttumerkin sekä partioaiheiset muistiinpanovälineet. – Kaikki yli 50 kalenteria myyneet saavat hopeisen tonttumerkin sekä retkeilykompassin – Kaikki yli 100 kalenteria myyneet saavat kultaisen tonttumerkin sekä retkeilyvälinepaketin.

Rahojen tilittäminen:

Rahojen tilittämiseen on kolme eri vaihtoehtoa. 1) Suoraan lippukunnan tilille ryhmäkohtaisella viitteellä. Tiedot alempana. 2) Käteistä omalle johtajalle kokouksessa. 3) Käteistä Kuitinmäen koululle 5.12. klo 16:15-17:00 Myymättömät kalenterit voi palauttaa 3.12. mennessä omalle johtajalle tai 5.12. kololle. Mikäli kalentereita ei ole palauttanut 5.12. mennessä laskutetaan perheeltä Kuksaan merkityt kalenterit. Mikäli haluat maksaa kalenterit suoraan lippukunnan tilille  Nordea FI27 1432 3000 2043 47 ryhmäkohtaisella viitteellä:
Pinkit Sotalaamat 6677
Nuudelipossut 6693
Pikku pahvit 6703
Turbosipulit 6716
Nosturikräft 6729
Tuomion donitsit 6732
Murisevat marsut 6745
Kumiankka-armeija 6758
Liitävät lumileopardien pennut 6761
Iloiset ilvekset 6774
Hömelöt liito-oravat 6800
Jannen karhunpennut 6813
Muumiperunat 6826
Maanokkaeläimet 6839
Vaappuvat kanat 6842
Ryhmättömät johtajat 6855
Napaketut 6868

Vuoden 2019 yritysmyynti:

Partiolippukunta Olarinmäen Samoojat ry myy kalentereita myös yrityksille. Yritysmyynnin kautta tarjoamme yrityksille mahdollisuuden tilata adventtikalentereita joulutervehdyksiksi työntekijöille ja yhteistyökumppaneille. Vaihtoehtona myös erikseen brändätty versio! Vaihtoehtoja on kolme: a. Adventtikalenterit toimitettuna yritykselle yhteen osoitteeseen ilman brändäystä  (á 10€ kpl) b. Adventtikalenterit toimitettuna yhteen osoitteeseen yrityksen logolla ja viestillä (tarra kääreessä) (á 11€ kpl) c. Adventtikalenterit postitettuna yhteistyökumppaneille yrityksen logolla ja viestillä (tarra tai erillinen kortti/kirje mukana kirjekuoressa) (á 13€) Brändätyissä kalentereissa minimitilausmäärä on 8kpl. Jotta kalenterit ehtivät varmasti yhteistyökumppaneille ennen ensimmäisen luukun avaamista otetaan tilauksia vastaan 21.10. asti osoitteessa jerry.aunula@outlook.com. Kerrothan tilauksessa millaisen paketin haluat sekä toivotun toimituspäivän.