Haluamme mahdollistaa kaikkien osallistumisen toimintaan taloudellisesta tilanteesta riippumatta. Avustusta voi hakea OMS:n omiin tapahtumiin ja partion jäsenmaksuun. 

Jäsenmaksuvapautus haetaan suoraan kattojärjestöltä Suomen Partiolaisilta, jolloin päätös kattaa koko jäsenmaksun. Saapuneet hakemukset käsitellään luottamuksellisesti Suomen Partiolaisten toimistolla ja hakijoita tiedotetaan henkilökohtaisesti sähköpostilla. Tarkemmat ohjeet ja hakulomake: https://www.partio.fi/partiolaiselle/jasenpalvelut/jasenmaksut-ja-laskutus/ Huomioithan, että lomake EI OLE perhekohtainen, eli mikäli perheessänne on useita partiolaisia, tulee hakemus täyttää useampaan kertaan. 

Lippukunnan avustuksia voidaan myöntää joko yksittäisiin tapahtumiin tai pidemmälle ajanjaksolle, kuten vaikkapa koko vuodeksi. Avustuksen voi hakea koskemaan koko maksua (100%) tai kattamaan puolet maksusta (50%). Samalla lomakkeella voi hakea koko perheen avustuksia. Hallitus ei edellytä laajaa selvitystä tulotasosta, vaan avustusta voi hakea matalalla kynnyksellä mikäli tapahtumamaksut ovat este tapahtumaan osallistumiselle.

Avustushakemukset lähetetään hallituksen sähköpostiin osoitteeseen  hallitus@olarinmaensamoojat.fi . Halutessaan avustushakemuksen voi myös tulostaa ja palauttaa täytettynä jollekin hallituksen jäsenistä.

Avustushakemukset käsitellään aina luottamuksellisesti, eli tieto haetuista avustuksista ei päädy ryhmänjohtajille tai muille hallituksen ulkopuolisille. Hallituksen lisäksi ainoastaan rahastonhoitaja saa tiedon, jotta laskutus sujuu ongelmitta.

 Avustushakemus