Vaikka partio halpa harrastus onkin, ei se silti ole ilmaista.

Haluamme mahdollistaa kaikkien osallistumisen toimintaan taloudellisesta tilanteesta riippumatta. Avustusta voi hakea OMS:n omiin tapahtumiin ja jäsenmaksuun. Lippukunnan avustuksen voi saada perhe, joka kokee, että retkimaksut ovat liian suuret tulotasosta riippumatta. Avustuksen voi myös hakea kertaluontoisesti hetkellisesti muuttuneessa elämäntilanteessa eikä lippukunta oleta taloudellisen tilanteen laajaa selvittämistä hallitukselle. 

Jäsenmaksuvapautus haetaan suoraan kattojärjestöltä Suomen Partiolaisilta, jolloin päätös kattaa koko jäsenmaksun. Saapuneet hakemukset käsitellään luottamuksellisesti Suomen Partiolaisten toimistolla ja hakijoita tiedotetaan henkilökohtaisesti sähköpostilla. Tarkemmat ohjeet ja hakulomake: https://www.partio.fi/partiolaiselle/jasenpalvelut/jasenmaksut-ja-laskutus/ Huomioithan, että lomake EI OLE perhekohtainen, eli mikäli perheessänne on useita partiolaisia, tulee hakemus täyttää useampaan kertaan. 

Avustushakemuksen voi printata, täyttää ja palauttaa omalle johtajalle tai samoihin kysymyksiin voi vastata sähköpostilla ja lähettää sen osoitteeseen hallitus.olarinmaensamoojat@gmail.com

 

 Avustushakemus

Sulje valikko