Tapahtumat

Partioviikko

Partioviikko saapuu taas huhtikuussa tuoden mukanaan Kohtaamis
en. Valmistautuessamme
pääkaupunkiseudun suurimpaan partiotapahtumaan päätettiin viikkokouksien sijasta pitää OMSin oma pop-up-ompelu-kolo, jossa ommellaan puuttuvat merkit partiopaitaan ja katsotaan, että asusteet on paraatikunnossa. Nämä pop-up-illat ova tiistai 18.3. ja keskiviikko 19.3. k
lo 17:30-19 sudenpennut, 18:00-19:30 seikkailijat ja 18:30-20:00 tarpojat.  

Ilmoittaudu mukaan 17.4. mennessä osoitteessa https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=14822

Kohtaaminen 23.4.

Kohtaaminen päättää partioviikon 23.4. huikealla paraatilla Helsingin keskustassa. Lähdetään koko OMS:n voimin pitämään hauskaa muiden pääkaupunkiseudun partiolaisten kanssa. Paraatin jälkeen suuntaamme Suomenlinnaan piknikille, metsästämään Pokémoneja ja Lelumuseoon. Mukaan saa lähteä myös vanhemmat ja kaikki muut partiomieliset, jotka voivat ensin seurata paraatin ohimarssia ja sitten tulla mukaan Suomenlinnaan. Ilmoittauduthan mahdollisimman pian mukaan 17.4. mennessä Kuksassa https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/tilaisuus_ilmoittaudu.aspx?Id=14842

Päivän hinta on 17€ lapset ja 20€ aikuiset, joka sisältää bussiliput kololta paraatiin, paraatista Suomenlinnaan ja Suomenlinnasta kololle sekä eväät ja lelumuseon sisäänpääsyn.

Lippukunnan synttärit 1.4.

Hei kaikki nykyiset ja entiset OMSsit perheineen!

OMSin 40-vuotisjuhlavuoden kohokohta eli syntymäpäiväjuhlat lähestyvät. Juhlia vietetään lauantaina 1.4. klo 17 alkaen Opinmäen koululla.

Luvassa on loistavaa ohjelmaa, uusia ja vanhoja tuttavuuksia sekä makoisat kakkukahvit. Ilmoathan siis kipin kapin osoitteessa lyli.fi/OMS40, jotta pääset osaksi juhlahumua! Viimeinen ilmoittautumispäivämäärä on 20.3.

OMS valloittaa Haltian 1.3.

Lumikanjoni Suomen luontokeskus Haltian
näyttelytiloissa 19.6.2014. kuva: Jari Kostet

Olarinmäen Samoojat järjestää Nuuksion luontokeskus Haltiassa 1.3 päiväretken koko perheelle. Yksityistilaisuus Haltiassa alkaa klo 17.30 ja loppuu klo 20.00.

Ohjelmassa Haltiaan tutustumista, ruoan tekemistä nuotiolla sekä erilaisia aktiveetteja. Unohtamatta uusia ja vanhoja partiokavereita! Bongaatko sinä kanin Haltian näyttelystä?

Ilmoittautua voi linkistä lyli.fi/Haltia 27.2. asti. Tapahtuman hinta on lapset 7€, aikuiset 11€, perhehinta (4 hlö) 30€.

Mukaan Haltiaan tarvitset oman mukin, istuinalustan, säänmukaiset vaatteet ja halutessasi kameran.

Pyynnöstä tapahtumaan on järjestetty myös yhteinen kyytipörssi (lyli.fi/Haltia_kyydit). Merkkaa sinne mikäli kyytiisi mahtuu enemmän porukkaa tai tarkista onko naapuri lähdössä samaan aikaan ja suosi kimppakyytiä!

Nähdään Haltiassa koko perheen voimin!

Mikäli sinulla heräsi jotain kysyttävää, ota yhteyttä Annaan (p.0445199907 tai sähköpostilla annaoliviasalonen@gmail.com)

KEVÄTSTARTTI eli Kakkuskaba

Starttikakut järjestetään sunnuntaina 29.1 Olarin kirkolla heti lupauksenantomessun jälkeen.

OMS:n 40-vuotisjuhlavuoden kunniaksi tapahtuman teemana on tällä kertaa kakkukisa, jossa osallistujat pääsevät suunnittelemaan ja tekemään synttärikakkuja OMS:ille sekä tietysti maistelemaan luomuksiaan. Hienoimpien kakkujen tekijät palkitaan!

Ilmoittautuminen tapahtuu kuksassa linkin kautta ja viimeinen ilmoittautumispäivä on 22.1. Tapahtuma on ilmainen.
Mukaan tapahtumaan tarvitset:
-ulkoiluun sopivat vaatteet
-ruokailuvälineet
-essu
-kannellisen rasian

-muistiinpanovälineet

Jos startista herää kysymyksiä, otathan yhteyttä tapahtumaan johtajaan Aino Hokkaseen
(0407503067 , aino25.2@gmail.com)

Lippukunnan talviretki tammikuussa 2017