Hallitus

Lippukunnanjohtaja Severi Anttila

Lippukunnanjohtajana vastaan lippukunnan toiminnasta hallituksen ja vuosikokousten päätösten mukaisesti sekä edustan lippukuntaa ulkopuolelle. Pyrin aktiivisesti löytämään lippukunnan toiminnasta parannettavaa ja löytämään oikean tyypin viemään projekteja eteenpäin. Tehtävänäni on pitää partioalueemme parhaana harrastuksena ja mahdollistaa olarilaisen partiokulttuurin leviäminen myös tulevaisuudessa. 

Tavoitteenani on kehittää lippukunnan toimintaa niin, että jokainen jäsenrekisteriin kirjattu lapsi, nuori ja aikuinen voi kokea uutta ja kehittää itseään ihmisenä sekä viikko- että retkitoiminnassa.

Pestijohtaja Pinja Nurmisto

Olen pestijohtaja eli vastaan siitä, että kaikki tekijät on pestattu asian mukaisesti - toisin sanoen, että he tietävät mitä heiltä odotetaan ja että he tietävät, mistä saavat tukea pestissään toimiseen.

Varainkeruukoordinaattori Miia-Liisa Pulkkinen

Lippukunnan varainkeruukoordinaattorina toimii Miia-Liisa ”Miikku” Pulkkinen.

Viestintävastaava Jalmari Stenberg

Pestissäni vastaan OMS-tiedoitteiden kokoamisesta ja lähettämisestä, lippukunnan some-kanavien päivittämisestä sekä nettisivujen artikeleita. Lisäksi autan ryhmienjohtajia ja tapahtumien viestintävastaavia pestiensä hoitamisesta.

Viestintävastaavan pestin lisäksi toimin apulaislippukunnan johtajana tehtävässä hallituksen varapuheenjohtajana.

Sihteeri Helmi Iivarinen

Toimin hallituksessa sihteerinä, eli tehtäviini kuuluu hallituksen kokousten pöytäkirjojen tekeminen ja julkaisu. Hallituksen jäsenenä teen parhaani, jotta lippukunnassa olisi aktiivista ja mielekästä toimintaa.

Kalusto- ja kolovastaava Sauli Sillanpää

Lippukunnan kalusto- ja kolovastaavan tehtävä on pitää lippukunnan kalusto sekä kolo hyvässä kunnossa ja siistinä. Järjestän myös vartioille erilaisia retkivälineidenhuoltokokouksia tarpeen mukaan. Apunani esimerkiksi siivouskokousten ja varastotalkoiden järjestämisessä on lippukunnalla pesteissään toimivat koloisäntä ja varastovastaava.

Tehtävänäni on myös huolehtia, että lippukunnan leireillä ja retkillä käyttettyt varusteet löytävät tiensä takaisin omalle paikalleen.

Ota minuun yhteyttä jos haluat tietää lisää esimerkiksi lippunkunnan kalustosta.

Hallituksen jäsenten yhteystiedot täältä