Hallitus

Lippukunnanjohtaja Jalmari Stenberg

Lippukunnanjohtajana vastaan lippukunnan toiminnasta hallituksen ja vuosikokousten päätösten mukaisesti sekä edustan lippukuntaa ulkopuolelle. Toimin yhdistyksen hallituksen puheenjohtajana ja vastuualueelleni kuuluvat muun muassa lippukunnan viestintä, taloudelliset resurssit, toimitatilat ja toiminnan kehittäminen pitemmällä aikavälillä.  

Tavoitteenani on kehittää lippukunnan toimintaa niin, että jokainen jäsenrekisteriin kirjattu lapsi, nuori ja aikuinen voi kokea uutta ja kehittää itseään ihmisenä sekä viikko- että retkitoiminnassa.

Pestijohtaja Severi Anttila

Severin vastuualueena on muun muassa lippukunnan yli 15-vuotiaden hyvinvointi pesteissä, koulutukset ja kiittäminen eli toisin sanoen Severi johtaa lippukunnan vapaaehtoistyötä.

Ohjelmajohtaja Niko Matinpalo-Järves

Lippukunnan ohjelmajohtajana ja yhdistyksen varapuheenjohtajana toimii Niko Matinpalo-Järves. Niko vastaa partiokasvatuksen toteutumisesta lippukunnassa. Nikon työparina hallituksessa toimii Tuuli "Bambi" Piiroinen.

Hallituksen sihteeri Janne Nurmisto

Hallituksen sihteerinä tehtäväni on pitää pöytäkirjat kasassa ja yhteistyössä Jalmarin kanssa valmistella kokousten esityslistat.  Sihteerin tehtävien  lisäksi, teen yhteistyössä Severin kanssa lippukunnastamme parasta paikkaa tehdä vapaaehtoistyötä.

Bambi Piiroinen

Bambi on lippukunnan hallituksen jäsen ja on hallituksessa ohjelmajohtajan työpari vastuualueenaan viikkotoiminta. Bambiin voi olla myös yhteydessä jos olet kiinnostunut aikuispartiosta.

Viestintävastaava Jenni Rantanen

Viestintävastaavana vastaan lippukunnan ulkoisesta ja sisäisestä tiedottamisesta. Kokoan ja lähetän kahdesti kuussa OMS-tiedotteen ja huolehdin siitä, että siihen päätyy jokaiselle lippukuntalaiselle ajankohtaiset informaatiot esimerkiksi tulevista tapahtumista. Hallitustyöparinani toimii lippukunnanjohtaja Jalmari.

Hallituksen jäsenten yhteystiedot täältä

Hallituksen kokousmuistiot löytyvät täältä seuraavan hallituksen kokouksen hyväksyttyä pöytäkirjan ja sihteerin kirjoitettua muistion.