Muut toimihenkilöt

Viestintävastaava

Viestintävastaavaa vuodelle 2019 on Jenni Rantanen

Tehtävänäni on vastata OMSin yleisestä sisäisestä sekä ulkoisesta viestinnästä. Lähetän johtajistolle kaksi kertaa kuussa tiedotteet hallituksen ja tulevista tapahtumista. Minuun voi ottaa yhteyttä, mikäli tiedotus tökkii tai jotain jää epäselväksi. Ryhmien omat johtajat vastaavat kuitenkin huoltajien informoimisesta. Huolehdin, että johtajistolle on taidot päivittää OMSin somea sekä nettisivuja ja pidän huolta, että niitä myös päivitetään aktiivisesti ja tiedot ovat ajan tasalla.

Nettisivuvastaava

Nettisivuvastaavina lippukunnassamme toimivat Elias Ojala ja Leevi Rönty. Heidän tehtävänään on vastata etenkin nettisivujen teknisestä toteutuksesta. Jos sinulla on toiveita nettisivuihin liittyen ole yhteydessä mielellään sähköpostilla elias.jh.ojala@gmail.com ja leevi.ronty@gmail.com

Jäsenrekisterivastaava

Lippukuntamme jäsenrekisterinvastaavana toimii Miia-Liisa ”Miikku” Pulkkinen.

Jäsenrekisterivastaava vastaa siitä, että jäsenten henkilötiedot ovat oikein Kuksassa – hän on siis se henkilö, jonka puoleen voit kääntyä, kun tietosi kaipaavat muutoksia, olet laittanut meille jäsenhakemuksen ja kaipaat apua sen suhteen tai jostain syystä haluat päättää jäsenyytesi. Hän myös neuvoo ja opastaa Kuksan käytössä niin lippukunnanjäseniä kuin huoltajiakin. Ole siis rohkeasti yhteydessä, jos aihe askarruttaa sinua!

Ikäkausivastaavat

Ikäkausivastaavat toimivat oman ikäkautensa tukena ja turvana mm. viikkotoiminnassa, partio-ohjelman toteuttamisessa sekä esimerkiksi ristiriitatilanteissa, joita joskus saattaa eteen tulla.