Viimeinen kutsu kohti Väiskiä!

Moi kaikki OMSsit! 

Joko oot kuullut ensi kesän mahtavasta kesäleiristä – Väiskistä? Keräsimme tähän viestiin tietoa aiheesta. Jos herää mitään kysymyksiä, otathan yhteyttä savunjohtajiin.

Mikä on Väiski?

Väiski on Espoon partiotuen joka 6. vuosi järjestettävä kesäleiri, joka pidetään tänä vuonna Hangon Syndalenissa. Mukaan odotetaan yli 2000 partiolaista ympäri Espoota ja Kauniaista! Leirille odotetaan mukaan yli sataa Olarinmäen Samoojaa.

Miksi kannattaa lähteä mukaan?

Väiskille kannattaa lähteä mukaan, koska siellä pääsee nauttimaan jäätelöstä kaverin kanssa, Hangon ihanasta auringosta, hulppeasta ohjelmasta ja uusista kavereista. Yöt nukutaan ja ohjelmissa kuljetaan tuttujen johtajien ja lippukuntakavereiden kanssa, joten jokaisen on turvallista lähteä mukaan. 

Ohjelmassa leirillä on laaksoja, joissa tutustutaan mm. erätaitoihin, kädentaitoihin, vesiurheilulajeihin ja globaalikasvatukseen. Näistä kaikista laaksoista löytyy mielekästä tekemistä kaikille aina rikospaikkatutkinnasta trangiaruokiin ja kankaanpainantaan. Lisäksi iltaisin kokoonnutaan yhteen erilaisten iltaohjelmien pariin.

Milloin se oikein on ja mitä koko lysti maksaa?

Leiriaika riippuu osallistujan ikäkaudesta. Väiskin leiriaika on jaettu kolmeen, ja yli 15-vuotiaat voivat pidentää omaa leirikokemustaan rakennus- ja purkuleirin avulla.

Sudenpennut leireilevät 30.7.–2.8. hintaan 95€

Seikkailijat leireilevät 29.7.–2.8. hintaan 105€ 

Muut leireilevät 29.7.–5.8. hintaan 155€

Leirihintaan on mahdollista hakea stipendiä leiriorganisaatiolta ilmoittautumisen yhteydessä.

En tiedä vielä kesätöistä – mitä teen?

Jos kesän työkuviot ovat vielä epäselvät, ei hätää! Väiskillä on kesätyöturva, eli voit perua leirisi töiden takia 31.5.2020 asti. Kesätyöturva tarkoittaa oikeutta leiriosallistumisen perumiseen niille, joiden kesätyö osuu leirin päälle sekä niille, jotka eivät saa työstään lomaa leirin ajalle. 

Ja se tärkein – ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu torstaihin 12.3. mennessä osoitteessa kuksaan.fi/31174

Kysymykset ja lisätiedot?

Savunjohtaja Janne

nurmisto.janne@gmail.com 

tai osoite väiski.fi (1. leirikirje löytyy täältä)

Aurinkoisesti Väiskiä jo odotellen

OMS Savutiimi – Janne, Markka, Kira, Niko, Mari ja Pave