Töpö & Häntä tulee – Ilmoittaudu mukaan!

Aikaisemmin tällä viikolla Espoon Partiotuki joutui ilmoittamaan epävarman koronatilanteen johdosta, että kesälle suunnattu Väiski -leiri jouduttiin perumaan. Kaikki leirin ilmoittautumiset on peruttu eikä mitään laskuteta osallistujilta.

Lippukunta on taustalla jo varautunut peruuntumiseen ja voimme ylpeänä esitellä leirit Töpö & Häntä!

Töpö järjestetään 19.-21.7 (ma-ke) tarpojille ja seikkailijoille.

Häntä järjestetään 22.-24.7 (to-la) sudenpennuille ja seikkailijoille.

Tassupartio osallistuu Hännälle 23.-24.7 ajalla ohjelman kohteena, mutta toivotamme kaikki Tassupartiolaisten huoltajat mukaan leirin tekemiseen! Lisätietoa johtajatiedotteen puolella.

Keskiviikon ja torstain sekä lauantain että sunnuntain välillä järjestetään johtajaikäisille omaa aikaa leiriä purkaen ja yhteistä aikaa viettäen.

Molempien leirien hinta on 30€ yli 6 -vuotiaille. 3-6 -vuotiaat osallistuvat puoleen hintaan. Johtajaikäiselle päiväleiriosallistuminen kustantaa 10€, mutta mikäli tahtoo täyden riemun leiriviikosta, voi koko viikosta nauttia 30€ hinnalla. Kaikkiin leirimaksuihin on mahdollista hakea avustusta lippukunnan hallitukselta hallitus@olarinmaensamoojat.fi -osoitteesta.

Leiriviikko järjestetään Hyvinkään Usmituvalla, ohjelmaan kuuluen herkullista ruokaa, yhdessäoloa ja menoa ja meininkiä OMS-hengessä! Ilmoittaudu mukaan osoitteessa kuksaan.fi/41906 14.6 mennessä.