Partioviikko on täällä!

Partioviikolla sattuu ja tapahtuu myös OMSissa. Koko viikon kestävä huivihaaste on täällä entistä suurempana. Huivi kaulaan ja kaupungille. Mikäli otat kuvan huivi kaulassa käytä #olarinmäensamoojat ja #huivihaaste.

PopUp ompelukolo

Partioviikolla pidetään viikkokokouksien sijasta OMSin oma PopUp-ompelukolo, jossa ommellaan puuttuvat merkit partiopaitaan ja katsotaan, että asusteet on paraatikunnossa. Nämä pop-up-illat ova tiistai 18.4. ja keskiviikko 19.4. klo 17:30-19 sudenpennut, 18:00-19:30 seikkailijat ja 18:30-20:00 tarpojat. Osallistua voit myös ilman, että olet tulossa
paraatiin. Muistathan ottaa mukaan oman partiopaitasi ja sudenpennuille tumman sininen collagepaita!  

Ilmoittaudu mukaan 17.4. mennessä osoitteessa https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=14822

Kohtaaminen 23.4.

Päivä alkaa Kuunsillan bussipysäkiltä kello 8:45 ja päättyy takaisin Olariin noin kello 18.

Paraatissa marssitaan halki Helsingin, jonka jälkeen on lippukunnan omaa ohjelmaa
Suomenlinnassa. Ohjelmassa on mm. käynti lelumuseossa, piknik, pokemonjahtia ja  tietenkin huippu porukka! Tästä tilaisuudesta et halua jäädä paitsi, joten klikkaathan itsesi ja/tai lapsesi mukaan https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=14842 20.4. mennessä.

Mikäli sinulla on yleisiä kysymyksiä Kohtaamiseen liittyen, olethan yhteydessä Milla Leinoseen milla.e.leinonen@gmail.com tai Ville Laurikaiseen laurikainen93@gmail.com, jotka ovat lippukuntamme kohtaamisyhteyshenkilöt.