OMS jättää Kohtaamisen väliin

  • Post Author:
  • Post Category:Vanhat

Oheinen sähköposti on lähetetty koteihin maanantaina 28.3. ja torstaina 31.3. Pahoittelemme myöhäisestä ilmoituksesta asiaan liittyen.

Johtajiston kokoontumisessa ennen pääsiäistä ilmeni, että partioviikon sunnuntaina järjestettävän Kohtaamisen ohjelma poikkeaa huomattavasti mainostetusta. Tarkoituksena on, että jokainen tapahtuma, johon osallistutaan( mainostamamme tapahtuma) mahdollistaa lapsille ja nuorille uuden oppimisen, partiomaista toimintaa ja mukavaa yhdessäoloa. Lippukunnan toiminnassa laatu ratkaisee. Saamamme tiedot liittyen Kohtaamiseen johtivat siihen, että olemme päättäneet peruuttaa osallistumisemme tapahtumaan.

Lippukunta järjestää omaa ikäkausiohjelmaa Olarin Lystien ohessa samana sunnuntaina 24.4. klo 10-12, jonka jälkeen perheet voivat vielä osallistua Lystien varsinaiseen ohjelmaan. Olarin Lystit on Olarin Lions Clubin järjestämä koko perheen tapahtuma, joka on samalla lippukunnan merkittävin varainkeruutempaus adventtikalentereiden myynnin jälkeen. Mikäli haluatte, voi lapselle antaa muutaman euron käyttörahaa Lystien toimintapisteitä varten, muuten tapahtuma on ilmainen.Vaikka vanhemmat eivät osallistuisi lysteille, niin jokaiselle lapselle löytyy varmasti seuraa toimintapisteiden kiertoa varten. Huomioikaa, että lysteiltä ei ole yhteistä paluuta kololle.

Lähtö: kololta klo 10:00 tai Kuitinmäen koululla klo 10:15
Ilmoittautuminen: https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/tilaisuus_ilmoittaudu.aspx?Id=10305. Mikäli olit jo ilmoittautunut Kohtaamiseen, voit muuttaa ilmoittautumistasi Kuksan “tapahtumat” välilehden kautta. Ilmoittautumisaikaa on jatkettu 18.4. asti.

Kevätterkuin,

Kira ja OMS johtajisto