Nietoksen kolmas päivä

Sunnuntaina viimeinen retkipäivä alkoi runsaalla aamiaisella, lipun nostolla sekä telttojen ja muiden yhteisten kamojen pakkaamisella. Kaikkien yhteisellä panoksella retkialue saatiin nopeasti siistiksi ja tämän jälkeen päästiin tekemään yhteistä ohjelmaa telttaryhmittäin. Ohjelmaan sisältyi esimerkiksi pulkalla laskua, ylitysharjoittelua, erilaisia leikkejä sekä hanskan jäljittämistä.

Muonituksen epävirallinen teema retken aikana on ollut Suomi 100, joten sen mukaisesti lounaaksi saatiin perinteistä riistakäristystä. Lounaan jälkeen kokoonnuttiin vielä yhteen retken päättävään sisaruspiiriin. Retken lopetuksessa jaettiin osallistujilla juhlavuosimerkkiä varten kerättävät mahtisormukset.

Nyt lasten lähdettyä kotiin koittaa retken mahdollistaneille johtajille aika osallistua omaa ohjelmaan ja rentoutua yhdessä johtajaporukalla. Kaikki retkellä otetut kuvat ovat nyt nähtävissä OMSin Flickr-albumissa osoitteesta: https://flic.kr/s/aHskMtubUz

Kiitos kaikille osallistujille OMSseille retkestä. Meininki on ollut mitä mainiointa ja tästä on hyvä jatkaa kohti seuraavaa juhlavuoden tapahtumaa, kakkuskabaa ja partiolaisten kirkkopyhää. Tänään onkin viimeinen ilmoittautumispäivä, joten muistakaa ilmoittautua mukaan linkistä: https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=13447 niin ette jää paitsi maittavista kakuista ja lupauksenannosta. Nähdään juhlavuodentapahtumissa ja ensi vuonna uudestaan!