Lippukuntaretki 30.11.-2.12.

Syksy kulkee mukavasti mutta joillakin saattaa olla pientä kaipuuta lomalle. Ei hätää, sillä koko lippukuntamme yhteinen retki Lagomorpha lomailee järjestetään Kiljavan leirikeskuksessa 30.11.-2.12! Luvassa upeaa ohjelmaa, parhaita kavereita, maittavat lomasapuskat ja tietenkin lomaa arjesta!

Ilmoittaudu mukaan 26. 11 mennessä osoitteessa https://lyli.fi/lomaretki! Kuljetukset molempiin suuntiin sujuvat rennon mukavasti tilausbusseilla. Lomalle hintaa on 25 €, omillaan asuvat opiskelijat 12,5 € ja yhdeksi yöksi osallistuvat sudenpennut 20€. Retki kestää siis kaksi päivää, mutta sudenpennuille on mahdollisuus lähteä jo lauantaina kello 16-18 välillä, tarkka aika ilmoitetaan lähempänä. Tilauskuljetusta lauantaina ei kuitenkaan ole, vaan retkeltä lähdetään yhteiskyydein. Seikkalijat ja sitä vanhemmat yöpyvät lämmitetyissä puolijoukkueteltoissa. Sudenpennut nukkuvat lähtökohtaisesti sisällä, mutta pääsevät halutessaan kokeilemaan toisena yönä puolijoukkueteltassa yöpymistä!

Retkenjohtajana toimii Sauli Sillanpää (0445889978, sauli.sillanpaa@gmail.com), joka vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiin.

Mukavaa syksyn jatkoa ja nähdään loman merkeissä retkellä!