Kollektiivinen kirje kotiin

 

Hei kotiväki!

Leiri on jo melkein loppu, mutta menoa ja meininkiä on riittänyt niin ettei aikaisemmin ole ollut paljon aikaa kirjoitella teille kotiin. Tänään ollaan tehty rinkkalauttoja, paracord-koruja, omaa nakkikeittoa ja saunottu. Aurinko on paistanut ja ruoka on ollut superherkullista! Parhaillaan on lautasella kotitekoisia hampurilaisia ja nopeimmat kaverit on ehtineet jo porkkanakakkujälkiruokaan!

Illalla on ohjelmassa vielä suuri iltanuotio ja ehkä joku sukkakin kaipaa pakkaamista, saattaa olla että ihan kaikki tavarat ei enää ole rinkassa omalla paikallaan. Välissä on kuitenkin ehkä aikaa syödä muutama mustikka suoraan puskasta, koska niitä riittää!

Käykääs katsomassa hienoja kuvia meistä täältä: https://flic.kr/s/aHskCFKFZ6

Ja Facebookissa on päivittäin uusia päivityksiä:https://www.facebook.com/OlarinmaenSamoojat/ Kannattaa tykätä niin näkee päivitykset heti tuoreeltaan.

Huomenna tulee vielä postimies tuomaan sähkeitä. Niiden jako on yksi päivän jännittävimmistä hetkistä, voi kun teillä olisi vähän aikaa kirjoittaa minullekin yksi pieni viesti. Sähkeitä lähetetään täältä: http://goo.gl/forms/VZReUKgDCmlagBJ33

Terveisin,

oma leiripupumme