Jalmari Stenbergille II-luokan Mannerheim-solki!

  • Post Author:
  • Post Category:Vanhat

Jalmari on esimerkillinen partiolainen, joka innostuu ja innostaa muita. Hän osallistuu poikkeuksetta tapahtumaan kuin tapahtumaan ja kantaa vastuunsa erinomaisesti. Viimeisen kahden vuoden aikana Jalppi on ottanut tehtäväkseen innostaa kaikki Espoolaiset Ei-Vielä-Partiolaiset rakkaan harrastuksemme piiriin. Lopputuloksena on lippukunnassamme noin 30 uutta 15-19 –vuotiasta. Jalmarin ansiosta partio todella kuuluu yhä useammalle!

Nuoresta iästään huolimatta Jalmarin kuulee usein toteavan, että pääasia on, että tapahtumasta on jäänyt lapselle tai nuorelle hyvä kokemus. Jalmari on todellinen luottopelaaja, joka innostumisen, innostamisen ja tekemisen ohella pysähtyy pohtimaan partion arvoja, tarkoitusta ja merkitystä. Esitimme PJ-kurssin staabin kanssa kaikille kurssilaisille kysymyksen: Kun sinulta taivaan porteilla kysytään miksi todella harrastit partiota? Jalpin vastaus kuului ” Koska partio pelastaa maailman yksi hyvä teko kerrallaan”.
Tahdomme kiittää ja kannustaa Jalmaria valitsemallaan tiellä. Jokainen lippukunta kaipaisi Jalmarin kaltaista tyyppiä muistuttamaan miksi teemme partiota ja erityisesti kenelle sitä teemme!

Näiden ansioiden johdosta on Jalmarille myönnetty II-luokan Mannerheim solki, osoituksena siitä, että hän on sisäistänyt partion arvot ja elää niiden mukaisesti myös silloin kun ei pue huivia kaulaan.

Onnea vielä kerran Jalppi!