Hurja muuttoviikonloppu takana!

Lippukunta on virallisesti muuttanut ja kaikki omaisuutemme on taas yhdessä osoitteessa!

Kaikki jotka ovat koskaan muuttaneet tietävät, että muuttaminen on tuskaisaa, aikaa vievää ja yleensä aika loputtomalta tuntuva työmaa. Sama pätee myös lippukunnan muuttoon! Perjantaina 20.8. alkoi rytisemään, kun yli 20 OMS aktiivia lähti muuttopuuhiin. Porukkaa jakautui Pelikaani-varastolle ja uudelle kololle, joiden väliä ajoi kaksi autoa peräkärryineen.

Keväällä pahimpien koronarajoitusten aikana muutama lippukunnan sankari täyttivät vuokravaraston ääriään myöten täyteen. Koko kevään ja kesän aikana onkin naureskeltu, että lippukunta todentotta omistaa vaikka ja mitä mutta ovat siellä varastossa noin 3m takaseinästä ja metri katosta. Vuokravarasto oli hurjat 15m² ja aivan ääriään myöten täynnä (varaston tilavuuden olisi siis voinut laskea myös kuutioissa!). Keväällä ei yksinkertaisesti ehditty, eikä voitu, järjestää inventaariota tarvikkeista. Niinpä muuton lisäksi viikonloppuna oli tiedossa tavaran karsimista, sortti-keikkaa ja kipeitäkin luopumispäätöksiä.

Viikonlopun aikana kannettiin, aseteltiin, pakattiin, käytiin läpi, pestiin ja puunattiin lähes KOKO LIPPUKUNNAN OMAISUUS. Perjantaina talkoisiin osallistui 22 johtajaikäistä. Samoajien lähdettyä lauantai-aamuna retkelle Nuuksioon aikuiset jatkoivat vielä tavaroiden parissa lauantaina  ja sunnuntaina. Viikonlopun aikana tehtiin lähes 200 henkilötyötuntia muuttoa!