Varainkeruu

Lippukunnan varainkeruuasioissa voi ottaa yhteyttä lippukunnanjohtaja Jalmari Stenbergiin.

Partiosynttärit

Seikkailu metsässä, leikkiä, kisaa, uuden oppimista, trangiaherkkuja ja parhaat kaverit. Oletko valmis elämäsi parhaimpiin synttäreihin?

Olarinmäen Samoojat järjestävät tilauksesta synttäreitä lapsille ja lapsenmielisille. Täytit sitten 5, 10 tai 50, meiltä voit tilata mieleenpainuvat ja taatusti erilaiset synttärit. Noin kahden tunnin ohjelma järjestetään johtajiemme toimesta synttärisankarin toiveiden mukaisesti.

Hinta rakentuu seuraavasti:
Synttärit jotka järjestetään 10km säteellä kololtamme (Kuusikallionkuja 4) ulkona tai sankarin kotona max 15 hlö 100€. Lisäksi perimme +5€ jokaisesta ylimenevästä henkilöstä (Porukkaan ei lasketa mukaan aikuisia, jotka ovat lastenkutsuilla mukana). Mikäli yhdensuuntainen matka on yli 10km, perimme kilometrikorvauksen (0,22€/km).
20€ lisähinnasta juhlat voidaan järjestää kokoustiloissamme Olarissa.

Synttäriasioissa ota yhteys synttärimestari Ossiin (040 838 6029, ossi.dahl@hotmail.com)

Vuokrattava kalusto

Lippukunnalla on paljon kalustoa, jota voidaan vuokrata silloin kun oma toiminta ei näitä varusteita tarvitse.

Kaksi 3 x 6 m telttakatosta max 5 vrk. Väri: Musta. Paino: 60kg. Runko alumiinia. Toistaiseksi vain toiseen katoksista on seinät. Vuokra ulkopuoliset 150€, jäsenet/partiotapahtumat 75€.

1m halkaisijaltaan olevat paellapannu 1-3 vrk: ulkopuoliset 50€, jäsenet/partiotapahtumat 25€

Puolijoukkueteltta + maavaate (tarvittaessa kamiina) 1-7 vrk: ulkopuoliset 100€, jäsenet/partiotapahtumat 50€

Kalusto noudetaan ja palautetaan lippukunnan kololle osoitteeseen Kuusikallionkuja 4 D. Kaluston vakuutus ei ole voimassa vuokrauksien aikana. Vuokraaja vastaa kalustolle aiheutuvista vahingoista tai katoamisesta korjauskustannuksiin tai uuden vastaavan tuotteen hankintahintaan saakka.

Vuokrausasioissa ota yhteys kolo- ja kalustovastaava Joonatan Seppäseen (0451128113 ; joonatan.seppanen@gmail.com)

Olemme myös olleet kotijuhlissa tarjoilijoina ja kahvinkeittäjinä ja  isoissa juhlissa järjestäneet lapsille omaa ohjelmaa toiveiden mukaan. Ota yhteyttä Jalmari Stenbergiin jos tällainen apu kiinnostaa. Hinta sovitaan tapauskohtaisesti.