Citykani 2017

Mikä Citykani?

Citykani on OMSsin oma kesäleiri, Inkoon Kavalahdessa kesä–heinäkuun vaihteessa 2017. Leirille lähtevät kaikenikäiset lippukuntalaiset, pienimmästä micropupusta vanhimpaan aikuiseen, joten leiri on tehty myös sinulle!

Sudenpentujen leiriaika on 26.–29.6. joka sisältää neljä päivää hurjaa tekemistä, kavereita, uuden oppimista, telttaöitä ja parasta mahdollista partiota!

Seikkailijoiden ja sitä vanhempien leiri alkaa samana päivänä kuin sudenpentujen, mutta heille leiri on koko viikon (26.6.–2.7.) kestävä kokemus. Haaveiletko kuutamomelonnasta, seikkailuista öisessä metsässä ja nuotion loimussa tarinoiden kertomisesta? Kenties Rusakolta ja Pupulta tutut leirikeittiön herkut on tehneet sinuun lähtemättömän vaikutuksen? Citykani on kaikkea tätä ja vähän lisää.

Citykanin ohjelma on partio-ohjelman mukaista tekemistä, mutta OMSsille perinteiseen tyyliin myös pupumerkki on osa kesäleiriohjelmaa. Pupumerkin suorittaminen antaa mukavaa valinnaisuutta leiriarkeen, jolloin ohjelma on ihan jokaiselle paitsi yksilöllistä, myös mielekästä.

  1. leirikirje löytyy täältä.
  2. leirikirje löytyy täältä.

Miten ilmoittaudun?

Ilmoittautuminen on loppunut, mutta mikäli tämä meni sinulta ohi  niin voit laittaa viestiä leirinjohtajille niko.matinpalo-jarves@partio.fi / mirvirtan@gmail.com.

Leirimaksu?

Leirin hinta sudenpennuille on 75€ ja koko viikon viettäville 110€. Tämän lisäksi yli 15-vuotiailla on mahdollisuus päiväleiriosallistumiseen. Perheleirin minipupujen (3–7-vuotiaat) vuorokausimaksu on 10€, micropuput (alle 3-v.) leireilevät ilmaiseksi.

Leirimaksuun on mahdollista hakea avustusta lippukunnan hallitukselta lähettämällä vapaamuotoisen hakemuksen hallitukselle 22.5. mennessä. Voit myös käyttää olemassaolevaa anomuspohjaa, joka löytyy täältä. Laitathan hakemukseen vähintään lähtijän nimen, ikäkauden sekä perustelut stipendin hakemiseen. Stipendejä varten varataan reilusti rahaa vuosittain lippukunnan talousarviossa, joten hakemuksia kannattaa rohkeasta lähettää. Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti hallituksessa ja päätöksistä kerrotaan henkilökohtaisesti.

Mikäli tilaat keväällä 2017 OMS anorakin (ohjeet täällä) niin saat alennuksen leiristä. Johtajat 15€ ja lapset 10€. Tarjous koskee vain niitä, joille Citykani päiviä kerääntyy vähintään 4 kpl.

Miten sinne pääsee?

Leirille kuljetaan yhteiskuljetuksella joka lähtee 26.6. aamulla Olarista. Vierailupäivä-mahdollisuutta ja mahdollisia kimppakyytejä takaisin harkitaan vielä leiritoimikunnassa. Lisätietoja tästä mahdollisimman pian. (Pidämme kuitenkin huolta, että jokainen pääsee vaivattomasti sekä leirille että sieltä kotiin!)

Mitä siellä tehdään?

Ohjelman suunnittelu on hurjassa vauhdissa ja luvassa on näin ollen ainakin tuli- ja vesilaaksot, salapoliisitouhuja sekä itse tehtyjä sapuskoita! Näiden lisäksi seikkailijat ja tarpojat pääsevät ylittämään itseään yön yli kestävällä haikilla.

Ohjelmassa on myös OMSin perinteinen Pupu-merkki, joka antaa hienoa valinnaisuutta ohjelmaan kun jokainen voi itse määritellä miten merkin suorittaa. 🙂

Sähkeet Citykanille!

Citykanille voi lähettää leiriläisille ja johtajille sähkeitä, jotka päivittäin lounaan aikoihin jaetaan. Klikkaile siis itsesi osoitteeseen https://goo.gl/forms/I73Xf7zF1KkOUb5d2 ja lähetä mahtaville tyypeille viestiä.

Tekijät citykanin takana?

Leirinjohtajat Niko Matinpalo-Järves ja Mira Virtanen

Ohjelmajohtaja Leevi Rönty, ohjaajana, tukena ja turvana Noora Liljanto

Huoltovastaava?

Muonitus perinteikäs Jänönahka lisävahvistuksilla.